_MG_5332 - Copy

Toen ik 14 jaar oud was, kreeg ik van mijn ouders toestemming om op gitaarles te gaan. Iets waarnaar ik al een lange tijd verlangde. De eerste tonen die ik op dit prachtige instrument leerde, waren die uit mijn eigen, zuurverdiende, akoestische gitaar.
Al snel wilde ik meer en heb ik een semi-akoestische gitaar gekocht. Een jaar later; mijn eerste elektrische gitaar. Inmiddels ben ik in het trotse bezit van vijf verschillende gitaren, ieder met zijn eigen geluid en stijl.
De afgelopen jaren heb ik bij verschillende verenigingen en bandjes ervaring opgedaan. Ook neem ik regelmatig deel aan projecten, bijvoorbeeld Jesus Christ Superstar, The Young Messiah en 100 years of Broadway.
Door de jaren heen heb ik geheel mijn eigen stijl ontwikkeld, die je het beste kan plaatsen onder het kopje soft rock. Mijn inspiratiebronnen zijn o.a. Carlos Santana, Eric Clapton, Richie Sambora en Pascal Jakobsen. Bij Theatr’EL verbreed ik mijn nuziekervaring.  Het is een enthousiaste ploeg waar gezelligheid en muziek voorop staan!