Etten-Leur – Terwijl de werknemers van Medisch Centrum Oost zich al weken inzetten om te voorkomen dat zij worden ingelijfd door Academisch Ziekenhuis Meerdal, lijkt het bestuur ongewild het tij voor hen te keren.

“De onderhandelingen verliepen wat moeizaam, maar er ligt een fusieovereenkomst klaar waar beide partijen achter staan. Toch staat de fusie tussen beide ziekenhuizen op losse schroeven.”, zo stellen verschillende van onze bronnen. Volgens hen zou “een dwaling op bestuurlijk vlak” de oorzaak zijn van deze vermeende wending in de zaak. Nadere informatie over de “dwaling” ontbreekt. Helaas zijn beide ziekenhuizen vooralsnog niet bereid gevonden, om opheldering te geven over de status van de fusie en eventuele binnenskamerse dwalingen.

Wilt u weten hoe het afloopt voor Medisch Centrum Oost en een middag of avond genieten van een show met strijd, humor en liefde? Kom dan deze zaterdag, 14 april, naar Het Turfschip in Etten-Leur, waar Theatr’EL het verhaal tot leven brengt en omlijst met mooie muziek. Meer informatie over de show vindt u bij dagblad De Parodie en op www.theatrel.nl waar u tevens kaarten kunt bestellen.

– Door Freek van der Meijden